Ik zag dat mijn schoonheidsspecialiste steeds slanker werd en vroeg haar wat voor dieet ze volgde.

Rated 5 out of 5
30 juli 2021

Ik zag dat mijn schoonheidsspecialiste steeds slanker werd en vroeg haar wat voor dieet ze volgde. Toen vertelde ze mij over haar virtuele maagband en was mijn interesse gewekt. Ik nam contact op met Dimitra had al snel mijn eerste afspraak. Ik voelde me bijna direct op mijn gemak en na mijn eerste sessie merkte ik al verschil. Dat stemmetje dat s’avonds zei neem maar wat lekkers was verdwenen. En ik zat met eten heel snel vol de behoefte om te snaaien was weg. En ik begon direct af te vallen. Ik ben nu in 3.5 maand 12 kilo kwijt en dat is echt voor mij uniek. Het ging met diëten steeds heel langzaam omdat ik 49 ben dacht ik. Maar nu vliegt het eraf zonder honger. Ik ben erg blij en verbaasd van mezelf omdat mijn man naast me op de bank chips eet waar ik vroeger een zwak voor had en het doet me niets. Nog even en dan ben ik op mijn streefgewicht. Mijn zelfvertrouwen is weer gegroeid en ik voel me een stuk gelukkiger. Ik ben erg blij dat ik deze sessies bij Dimitra heb gedaan en kan het echt aanbevelen.

Mandy

Antwoord van Praktijk Dimitra

Dank je wel voor je vertrouwen Mandy en je streefgewicht komt steeds dichterbij. 😀

Dank je wel Dimitra, voor al je steun, geduld, inzet en liefde. Liefs Linda

Rated 4 out of 5
30 juli 2021

Toen mij gevraagd werd hoe ik dacht over hypnotherapie ten behoeve van gewichtsverlies via een virtuele maagband, was ik niet direct enthousiast. Omdat deze therapie niet om gewichtsverlies alleen gaat heb ik besloten er voor te gaan. Mijn zelfbeeld, zelfvertrouwen konden wel wat werk gebruiken en onderzoeken waardoor het kwam dat ik ooit vet ben gaan vasthouden kon wel eens de start zijn van gewichtsverlies. Ik had geen enorm overgewicht, bij de eerste sessie in februari 2021 waren de volgende gegevens de start van ons traject: 86,7 kg / 1.80 m lang / 50 jaar / streefgewicht 75 of en inmiddels 3 jaar menopauzaal. Aan het eind van het traject mei 2021 woog ik 81,5 kg, inmiddels 51 jaar. Nu denk je wellicht: dat is niet veel!!! Maar het is toch algemeen bekend dat langzaam gewicht kwijt raken beter is dan snel, én als je ‘maar’ zo’n 12 kg wilt/hoeft af te vallen gaat het nu eenmaal minder snel dan wanneer je 40 kg kwijt wilt/moet. Belangrijk voor mij is om de bron van het opslaan van vet dat mijn lichaam niet nodig heeft te achterhalen en op te lossen. Tijdens de sessies ga je onder hypnose, nee dat is niet eng. Je hebt een lichaam, een ziel, een geest. De geest werkt met een bewustzijn en onderbewustzijn. Het is als een geleide meditatie waar jij alle controle blijft houden terwijl er wordt gesproken met jouw onderbewuste, je hogere zelf, je innerlijke kind. Omdat je er volledig bij bent blijft de informatie klijven en kun je er ook met je bewustzijn mee aan de slag. Je leert de valkuilen sneller te herkennen, naar alternatieven te grijpen, bewust te eten, te drinken. Dimitra is een hartelijke vrouw, spontaan, vrolijk en betrokken. Zij kent de klappen van de zweep en staat naast je in het traject, letterlijk en figuurlijk. Dimitra is betrouwbaar en biedt een veilige omgeving. Mijn donkerste gedachten heb ik met haar gedeeld. Vandaag zijn wij het vervolgtraject gestart. Op de weegschaal 80.6 kg en het streefgewicht blijft 75 kg. Er is nog een hoop om op te ruimen, maar iedere maand voel ik mij sterker en dat geeft mij meer zelfvertrouwen om de rest aan te pakken.

Linda van Briemen

Antwoord van Praktijk Dimitra

Zo gaaf om mee te maken en geweldig welke veranderingen je al hebt doorgemaakt en waar we nog mee bezig zijn.

Wouw, wat is Dimitra een geweldige vrouw.

Rated 5 out of 5
30 juli 2021

Wouw, wat is Dimitra een geweldige vrouw. De maagband is eigenlijk nog maar een bijzaak. Het heeft bij mij goed geholpen maar wat nog veel mooier is je valt af en je gaat van jezelf houden. Vaak als je afvalt maar je gaat niet van jezelf houden dan word je niet gelukkiger. Je wilt vaak verder afvallen om het gevoel te krijgen dat je gelukkiger wil worden, maar dat is helemaal niet belangrijk. Het is belangrijker dat je je fijn voelt in je lichaam en dat je veel sterker bent. Je gaat dat uitstralen waardoor het leven veel fijner is. Er komen nu zoveel mooie dingen op mijn pad. Ik ben Dimitra zo dankbaar dat zij mijn leven terug heeft gegeven en ik geniet nu elke dag.

Valentine Hondius

Antwoord van Praktijk Dimitra

Dank je wel Valentine, het is ook geweldig om jouw transformatie mee te mogen maken.