Schurende Bovenbenen

0

Schurende Bovenbenen

Het zomerweer komt eraan, heerlijk eindelijk komt de warmte onze kant op. Na een lange werkdag lekker op een terras zitten of thuis in de tuin. Eindelijk kunnen we gaan genieten van de langere avonden. Na het avondeten nog even in de tuin werken of een heerlijke wandeling maken. We worden met zijn allen heel blij van dat zonnetje. Je merkt het ook aan de mensen om je heen, ze worden een stuk vrolijker. Heerlijk om wakker te worden en bij het open raam de ochtendzon te voelen op je huid.

Met het betere weer komt ook de warmte het land binnen. De dagen dat het over de 20 graden wordt. Na een periode van extreme warmte worden de mensen om je heen ook minder vrolijk en de kleine irritaties kunnen soms oplopen en zorgen dat we wat minder vriendelijk zijn.

Maar ook bij onszelf lopen de irritaties wat op, de warmte heeft ook zijn negatieve kanten. Binnen en buiten wordt het steeds warmer en het wordt steeds moeilijk om te bepalen wat je vandaag nu weer aan moet. Die lange broek aan je benen wordt steeds irritanter en als je op een stoel hebt gezeten met een harde zitting dan laat je een ohw zo charmante natte plek achter als je opstaat. ’s Avonds als je richting huis gaat dan ben je doorweekt. Je hebt een aantal jurkjes in de kast hangen maar een groot nadeel daarvan is weer dat je blote bovenbenen langs elkaar gaan schuren wat een behoorlijke geïrriteerde pijnlijke huid veroorzaakt.

Mijn benen zijn ook zo dik geweest. Ik weet er alles van, de natte plekken op de stoel, de schaamte als je opstaat. Ik herinner het me nog goed. Ook kan ik mij de pijnlijke plekken op de binnenkant van mijn benen nog herinneren. Soms zaten mijn bovenbenen vast aan elkaar geplakt tijdens het lopen en kreeg ik een hele bloeduitstorting als ze van elkaar losgetrokken werden bij het lopen, echt heel pijnlijk. Ik smeerde mijn benen constant in met van alles om ze glad te houden en de huid te verzorgen. Helaas kwam ik er pas later achter dat je hierdoor juist meer problemen kan krijgen. Een deo-roller schijnt wel te werken, neem er dan wel een met natuurlijke ingrediënten die ook je huid verzorgt.

Een korte legging dragen kan ook maar die draag je vaak over je ondergoed wat weer extra warmte geeft. Je kan ook kiezen om een broekje met lange pijpen te dragen. Er zijn ook speciale zomer boxershorts te koop, lekker luchtig want de pijpjes zijn gemaakt van een gaasjes materiaal, maar ze geven je bovenbenen wel de nodige bescherming. Er is best wel veel te koop en ze zien er ook echt leuk uit zoals hele leuke kanten broekjes zodat je je ook niet hoeft te schamen of je het gevoel krijgt dat je in je grootmoeders directoire rondloopt.

Je kan er ook voor kiezen om alleen maar een bovenbeen band te dragen om je bovenbenen. Heel fijn om te dragen in de zomer en ze beschermen je dijen tegen het schuren. Je moet er wel op letten dat je geen lotion of andere crème hebt gebruikt want dan glijden ze van je bovenbeen af. Eigenlijk werken ze net zoals van de plakkousen die je kan kopen maar dan zonder been eraan :).

Nou met deze tips blijf je misschien iets vrolijker tijdens de hitte van de zomerse dagen die er weer aan gaan komen. Je kan je er nu in ieder geval wel op voorbereiden.

Volg mij ook op FB en Insta, ik ga daar de aankomende tijd meer tips en tricks plaatsen.
Heb je een persoonlijke vraag dan kun je mij altijd bereiken via:
06 538 77 280 of mail naar: info@praktijkdimitra.nl.

Vraag HIER mijn e-book aan als je die nog niet hebt.

Fijne dag,
Groetjes Dimitra

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts