HERKENBAAR?

Lekker op vakantie naar een zonnig land met zwembad en strand. Nou lekkerrr, op een kleedje zweten en zand eten aan het strand. En dan proberen op een elegante manier op te staan zonder op een zeehond te lijken. Maar het ergste, wat moet je aan. Je kijkt in de kast en je ziet die ‘leuke’ tentjurkjes hangen, de moed zakt je alweer in de schoenen. Je pakt een badpak die je vorig jaar hebt gekocht, hopend dat je er dit jaar in zou passen. Echt super leuk en voor de wat grotere maten maar als je het weer probeert aan te trekken snap je nog steeds niet wat ze met groter bedoelen. Het zag er zo leuk uit op de foto maar jouw buik lijkt wel een buidelzak met een kangoeroe jong erin.

Vorig jaar was je echt super veel afgevallen, je voelde je echt veel beter en je had veel meer energie. Het voelde ook goed om al die complimentjes te ontvangen. Maar om een of andere reden zijn de kilo’s er weer langzaam bijgekomen en dat niet alleen maar door de frustratie ben je nog meer gaan eten waardoor je nu op je zwaarst bent. Je bent nog nooit zo zwaar geweest. Met tranen in je ogen bestel je kleding in een grotere maat, je hebt het uitgesteld maar je past echt niet meer in je broeken.

Leuk gezegd om wat vaker te bewegen maar als je naar de sportschool gaat en daar al die meiden in de strakke outfits met een superlijf tegenkomt dan zakt de moed in je schoenen. Maar je zet door, je kleed je thuis om zodat je niet in je ondergoed in de kleedkamer hoeft te gaan staan. Je hebt je ingeschreven voor een groepstraining maar tijdens de training zie je de andere meiden naar je kijken en lachen. In de spiegel zie je dat door alle bewegingen je buik over je broek is gaan hangen, Je zakt door de grond van schaamte en voelt de tranen achter je ogen prikken.

Je bent op een feest geweest en je krijgt de foto’s die gemaakt zijn onder ogen, het huilen staat je nader dan het lachten. Het lijkt wel of ze steeds gewacht hebben tot je aan het eten was, op werkelijk elke foto stop je wel wat in je mond. En als je niet aan het eten bent dan zijn de foto’s zo verschrikkelijk, je ziet alleen maar vetrollen, buik en armen, op de foto’s. Je vriendin ziet er vergeleken met jou zelfs nog goed uit nadat ze een fles wijn op heeft. Je walgt van de foto’s,… je walgt van jezelf.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?

Je gewoon heerlijk durft te bewegen op het strand of in het zwembad en je geen moeite hebt met opstaan want jij hebt gewicht verloren en veel meer zelfvertrouwen gekregen en dat straal je uit. Eindelijk kan je ook dat leuke badpak aan en je hebt zelfs al een paar leuke zomerjurkjes aangeschaft, je ziet er geweldig in uit. Zweten doe je nu omdat je met de kids aan het spelen bent en daarna ga je lekker met ze afkoelen in het zwembad.

De volgende lijnpoging geen poging meer is maar dat je naar een blijvend gewicht verlies gaat. Niet meer eten uit frustraties of door emoties en ook niet meer ‘kan mij het schelen’ eten meer. Je verliest gewicht en je zelfvertrouwen groeit. je kleding gaat wijder gaat zitten en je kan een kleinere maat kleding aan. Je straalt en ziet er geweldig uit.

Je bent aan het afvallen en je zelfvertrouwen groeit. Je hebt een leuk sportschool gevonden en je doet wekelijks mee met een groepstraining. Je voelt je niet meer zo bekeken want zij zien het misschien nog niet maar jij wel: je vetrollen zijn steeds minder geworden. Je durft er zelfs van te dromen om zo’n supergave sportoutfit aan te schaffen. Je hebt al meer energie en bent niet zo snel meer buiten adem. Naast de sportschool houden je kinderen je ook fit, je kan weer heerlijk met ze spelen.

Selfies, Insta, Facebook. Je hoeft je niet meer te verstoppen en je begint leuke uitjes met de familie te delen en zelfs foto’s van jezelf. Je straalt op de foto en je bent best wel trots op jezelf. En dat mag ook. Natuurlijk super leuk al die reacties die je krijgt. ´Whow wat zie jij er goed uit´, wat een prachtige vrouw ben jij´, ´wat ben jij afgevallen zeg´, je straalt helemaal´.

 

DIT IS MOGELIJK VOOR JOU ALS…

Je samen met mij het traject aangaat `NAAR EEN GEZOND GEWICHT GAAN EN BLIJVEN!´

 

 • Het traject bestaat uit 5 sessies van gemiddeld 2 uur per sessie.
 • Je ontvangt een MP3 voor ondersteuning bij dit traject.
 • Je overgewicht is waar je vanaf wilt en dat pakken we aan. Weg met die extra kilo´s.
 • Geen emotie-eten, snoepen, snaaien, snacken, zoet, hartig of hoe jij het ook noemt meer.
 • En dit maakt het grote verschil. We gaan de oorzaak van jouw overgewicht aanpakken en wegnemen. Alsof het nooit heeft bestaan. Hierdoor val jij niet meer terug naar je oude gewoontes.
 • Jij bent in controle van jouw eetgewoontes en eetgedrag en we zorgen ervoor dat je het nieuwe gedrag en je nieuwe eetgewoontes ook kunt vasthouden.

AAN HET EIND VAN DIT TRAJECT GA JIJ NAAR HUIS MET…..

 • Of moet ik zeggen zonder, zonder die kilo’s aan extra gewicht. Je ziet er stralend uit, slankere dijen, plattere buik, slankere taille en vol zelfvertrouwen.
 • Je had nooit verwacht dat je met plezier naar de sportschool zou gaan en je op je gemak zou voelen tussen al die slanke meiden.
 • Jij gaat shoppen in die leuke boetiek waar je nooit kon slagen omdat jouw maat er niet tussen zat.
 • Je hebt meer energie, uithoudingsvermogen en je algehele gezondheidsgevoel is vooruit gegaan.
 • Met foto’s waar jij ook op staat en niet alleen je partner en de kids.
 • Je voelt je veel vrijer in het zwembad of aan het strand, vakanties zijn weer leuk geworden.

Jouw investering voor dit life-changing traject is € 480,00, of twee termijnen van € 252,00

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DIT TRAJECT


‘Ik heb geen moeite meer om mijn man met een zak chips op de bank te zien zitten eten, ik hoef gewoon niet.’

 
‘je valt af en je gaat van jezelf houden’
 
‘ik had niet verwacht dat ik zou blijven afvallen, andere keren stopte ik met afvallen na een paar weken’
 
Wouw, wat is Dimitra een geweldige vrouw. De maagband is eigenlijk nog maar een bijzaak. Het heeft bij mij goed geholpen maar wat nog veel mooier is je valt af en je gaat van jezelf houden. Vaak als je afvalt maar je gaat niet van jezelf houden dan word je niet gelukkiger. Je wilt vaak verder afvallen om het gevoel te krijgen dat je gelukkiger wil worden, maar dat is helemaal niet belangrijk. Het is belangrijker dat je je fijn voelt in je lichaam en dat je veel sterker bent. Je gaat dat uitstralen waardoor het leven veel fijner is. Er komen nu zoveel mooie dingen op mijn pad. Ik ben Dimitra zo dankbaar dat zij mijn leven terug heeft gegeven en ik geniet nu elke dag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

-Ik gebruik medicijnen voor bepaalde lichamelijk klachten, kan ik dan ook meedoen met dit traject?
Als je medicijnen gebruikt voor bepaalde lichamelijke klachten neem dan even contact met me op voor overleg, dan kijken we of dit traject ook geschikt voor jou is.
 
-Ik ben een man, kan ik dit traject ook volgen? 
Jazeker wel, je bent van harte welkom.
 
-Kunnen de afspraken ook online gehouden worden?
Neem hierover even contact met me op via info@praktijkdimitra.nl.