Virtuele Maagband

0

Virtuele Maagband

Een wat…. Een virtuele maagband, het moet niet gekker worden.

Ja inderdaad het moet niet gekker worden maar waarom worden er zoveel successen behaald met het plaatsen van een Virtuele Maagband. Wat zijn de voordelen hiervan, is dit ook voor mij en hoe werkt dat nou.

Een Virtuele Maagband wordt tijdens een hypnosesessie geplaatst. Er is geen sprake van een lichamelijke ingreep maar je onbewuste ervaart dit wel als zodanig. Je gaat minder grote porties eten en ervaart eerder het gevoel van voldaan. Een Virtuele Maagband laten aanbrengen is volkomen veilig, er zijn geen nadelige bijwerkingen en je hoeft geen risicovolle operatie te ondergaan.

Na de plaatsing van de Virtuele Maagband gaan we tijdens vervolgsessie de onderliggende reden aanpakken waarom jij jouw gewicht vasthoud. Het gewicht is niet het probleem,waarom kom je steeds weer aan. Je hebt doorzettingsvermogen genoeg, daar ligt het niet aan. Het plaatsen van een Virtuele Maagband is geen dieet maar een manier om de oorzaak, de belemmerende gedachte achter het overgewicht te achterhalen en deze te wijzigen, aan te pakken en te verwijderen.

Het laten plaatsen van een Virtuele Maagband is ook voor jou als je moeite hebt met het naleven van diëten en of sporten. De Virtuele Maagband is ook voor jou als je last hebt van emotie eten of op een andere manier obsessief met eten bezig bent. Het plaatsen van een Virtuele Maagband is ook voor jou als je moeite hebt jezelf te accepteren….. Het plaatsen van een Virtuele Maagband is ook voor jou als jij het zat bent dat eten jouw de baas is, als je er klaar mee bent en af wilt van je belemmerende gedachten, als je nu kiest voor jezelf.

Er zijn vele aanbieders en soms zie je door de bandjes de maag niet meer of zoiets…….

Belangrijk is dat je dit traject aangaat met een goed opgeleide therapeut die je vertrouwd en waarbij je je op je gemak voelt. Tijdens een hypnosesessie is vertrouwen heel belangrijk. Luister naar de hypnotherapeut en volg de aanwijzingen op. Je hoeft niet te bewijzen dat jij in controle bent, want dat ben je altijd. Jij bent in controle, er gebeurt niets wat jij niet wilt. Tijdens een hypnosesessie kan je gewoon praten, jezelf bewegen en hoor je alle geluiden om je heen.

Als je besluit dit traject met mij aan te gaan dan hebben we eerst een telefonisch kennismakingsgesprek zodat je vragen kan stellen en je kan bepalen of je je prettig bij mij voelt. Het traject omvat 4 sessies waarin we jouw onderliggende problemen gaan aanpakken, of anders gezegd, waarin jij jouw onderliggende problemen gaat aanpakken. Jij doet het werk, ik geef je de handvatten aan. Naast de 4 sessies ontvang je ook een Mp3 die je dagelijks moet beluisteren. Het liefst het hele traject maar zeker tot de derde sessie. Daarnaast kun je mij altijd contacten, via de app of per mail, voor vragen en tips. Jij bent uniek, het traject is daarom ook uniek en geheel op jou afgestemd.

Wat mij verder onderscheid is het gebruik van essentiële oliën. Als je het op prijs stelt kun je ook nog gebruik maken van essentiële oliën tijdens het traject. Dit zit ook in de prijs inbegrepen. Al naar gelang het traject en wat we tegenkomen kunnen dit verschillende oliën zijn. In eerste instantie zal dit een olie zijn die werkt op je metabolisch systeem en tevens rust en meer harmonie brengt in lichaam en geest.

Het gebruik van essentiële oliën verstrekt de hypnose. Geuren wekken beelden en emoties op waardoor de sessie krachtiger werkt maar ook langer doorwerkt. Je onbewuste reageert op beelden en emoties, geuren horen daarbij. Bedenk maar eens dat je dat bepaalde geurtje ruikt en je wordt meteen terug geslingerd naar de herinnering.

Mocht je meer informatie willen vul dan dit formulier in, laat je telefoonnummer achter en ik neem contact met je op. Je kan me ook bellen of appen via 06 538 77 280.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts